nazorg

De Untire app is een zelfmanagement programma dat helpt om met vermoeidheid om te gaan.

Internettherapie onder begeleiding van een therapeut waarbij je leert op een andere manier om te gaan met jouw vermoeidheidsklachten.

De Kanker Nazorg Wijzer (KNW) is een online zelfmanagement programma dat helpt bij herstel na kanker.

De keuzehulp laat je in 5 stappen stil staan bij wat voor jou belangrijk is bij de inrichting van jouw nazorg/nacontrole.

Minder moe bij kanker is een internettherapie voor ernstige, chronische vermoeidheid bij of na kanker.

Deze online zelfhulptraining helpt mensen die last hebben van angst voor terugkeer van kanker en die beter willen leren omgaan met deze angst.

Online zelfhulpprogramma waarin vrouwen zelf aan de slag kunnen gaan met emotioneel herstel, zonder tussenkomst van psycholoog/medisch specialist.

De AYA 'match' app is voor jou en je omgeving en zorgt voor contact en begrip. Het gaat om jou als mens en niet om de ziekte alleen.

Logo Monitor Borstkankerzorg

De Monitor ondersteunt bij het maken van een keuze voor een ziekenhuis door informatie te geven over de borstkankerzorg die geboden wordt in de zie

B-bewust helpt bij het voorbereiden van gesprekken met je zorgverlener(s). Ook over erfelijkheid, uitgezaaide borstkanker en late gevolgen. 

Met OWise heb je alle gegevens over je leven met borstkanker bij elkaar via een mobiele app of website.

Oncokompas geeft tijdens en na de behandeling informatie en advies op maat. Van fysiek tot maatschappelijk, van financieel tot relaties.